Sådan sikrer du dit hjem

Der kan hurtigt komme rigtig mange værdier i et hjem, især hvis man ønsker at omgive sig med flot design fra ind- og udland. Desværre ved indbrudstyve også dette, og du kan være fuldstændigt sikker på, at de har en indre computer, der hurtigt kan vurdere, hvad der er penge værd, og hvad der ikke er penge værd. Derfor skal du beskytte dit hjem og dine ejendele bedst muligt, og det kræver en god låsesmed Hvidovre, eller hvor du nu bor henne i landet.

 

Beskyt døre og vinduer

De fleste indbrudstyve er i dag udmærket klar over, hvor det er nemt at komme ind, og hvor det er så godt som umuligt. Den typiske vej for en tyveknægt ind i et hus er via et halvåbent vindue eller en ulåst kælderdør, men de har et imponerende falkeblik, hvad angår nemme former for adgang. Det er heldigvis rimelig simpelt at beskytte dit hjem, men det kræver, at du tager de nødvendige forholdsregler, når det kommer til sikkerheden.

 

Det vigtigste er første og fremmest din hoveddør, der naturligvis skal have en stærk lås, der vil være tæt på umulig at banke op. Hvis dette er tilfældet, kan en indbrudstyv ikke komme ind den vej og bliver nødt til at finde andre muligheder. Det er så her vi kommer til terrasse- og kælderdøre, der typisk ikke har samme styrke som hoveddøren, men det kan du hurtigt gøre noget ved. Alt du skal gøre, er bare at få en certificeret låsesmed ud og forbedre låsene i disse døre.

 

Hvis tyven ikke kan komme ind af en dør, hvad gør han så? Ja, han forsøger sig med vinduerne. Du skal derfor have vinduer med en stærk ramme for at forhindre, at de bliver brudt op, og hvis du er typen, der sover med halvåbne vinduer, så bør de have en låsemekanisme, der forhindrer indbrud. Flere moderne vinduer har to låse, hvor den ene kun kan åbne vinduet på klem, hvilket vil forhindre uvedkommende gæster og stadig give dig frisk luft om natten.

 

Hvad kan du selv gøre?

Det er altid godt at få en erfaren og certificeret låsesmed ud til dig for at lave et grundigt sikkerhedstjek af alle døre og vinduer, men du kan faktisk gøre rigtig meget selv. Bare tænk dig om og brug din sunde fornuft og mavefornemmelse. Heldigvis er antallet af indbrud og hjemmerøverier faldende, og jeg vil ikke gøre dig unødigt bekymret, så hvis du kan gå rundt i dit hjem med ro i maven og sindet, så er det nok fordi, alt ser helt fint ud.

 

Når det så er sagt, så kan man aldrig få for meget sikkerhed i sit hjem. Nogle genstande kan erstattes, mens andre er uvurderlige og skal derfor passes ekstra godt på. Når du har indrettet dit hjem med værdifulde elementer, så bør det også være en god idé at give dem og ikke mindst dig selv den optimale sikkerhed, som du kan få.