Æstetik i din bolig: brug A2-plakater til at forskønne dit hjem

Dette indhold er sponsoreret

Når man vælger at dekorere sine vægge med plakater, er det vigtigt at tage højde for rummets størrelse, lysindfald og ikke mindst den ønskede stemning. Hvis man vil have et roligt og afslappende hjem, kan det anbefales at finde plakater i dæmpede farver med motiver, som er beroligende at se på. På den anden side, hvis man ønsker et mere energifyldt og levende hjem, kan det anbefales at skaffe sig plakater med spræl i. Det kan være kraftige farver eller motiver, som pepper rummet op.  Hvis man har meget plads på sine vægge, kan A2 plakater gøre en stor forskel for rummets udtryk. Et rum med nøgne vægge er uskønt og kedeligt, mens A2 plakater fylder pladsen ud og viser, at du kan give dit hjem et personligt præg.

Skab en personlig og hyggelig atmosfære med plakater på væggene

Med vægdekorationer kan du tilsætte et pift af farver og liv til dine elles livløse og intetsigende vægge. Man kan dække de store, tomme flader med en smuk A2 plakat, eller, hvis man selv er kreativ, kan man tufte, hækle, strikke eller væve et vægtæppe. En yderligere fordel ved at vægtæppe er, at det kan forbedre akustikken. Dog kan plakater være mere praktiske, da de ikke samler støv. Endnu en fordel er, at man ikke selv skal bøvle med at skabe vægdekorationen. Man kan vælge mellem tusindvis af plakater, så man vil med garanti kunne finde en, der både er meningsfuld og som passer ind i hjemmets æstetik. Om man er til Monet eller Matisse, så findes den perfekte plakat til netop din væg.

Brug plakater til at få et anderledes udtryk

Mange danskere hænger deres plakater op i hjemmet – endda i glas og ramme. Så står den smukt og skarpt, og den bliver ikke slidt eller kedelig at se på. En A2 plakat kan have en enorm effekt på et rum. Og så er det faktisk muligt at bruge dem til andet end ophæng på væggen. har man et bord med en gennemsigtig glasplade, kan plakaten fastgøres underneden. Dette giver mulighed for at skabe endnu mere personlighed i sin indretning.

Indret efter årstiden – skift dine plakater med sæsonerne

Indretning er afhængig af årstiderne. For eksempel forankrer juledekorationer os i tid og danner rammen om traditioner. Det samme gælder for plakaterne på væggene. De kan udskiftes alt efter, hvilken stemning eller tradition, man gerne vil pege på med sin indretning. Om sommeren kan man have lyst til plakater med stærke og lyse farver, mens efteråret kalder på brændte, varme farver på væggene. Derfor er det smart at have mange forskellige plakater, så man kan skifte ud en gang i mellem.