Pynt op med flotte krystalglas

 

Hvad er krystalglas?

Der var engang, hvor krystalglas udelukkende blev brugt til alkoholiske drinks, som f.eks. whisky. Men i dag er der også mange, der godt kan lide at bruge krystalglas til at drikke vand af. Det er dog stadig et glas, som der også fungerer rigtig godt til drinks, og her kan du f.eks. overveje, om det er et Melodia glas du skal have.

 

Sæt den rette stemning med krystalglas

Når man har venner eller familie på besøg, så vil man ofte gerne hygge sig med dem. Det er noget, som man ofte gør over noget mad og drikke, og her kan det gøre meget for stemningen, om man har sørget for at sætte noget pænt service på bordet. I dag er der også mange, der kan lide at tage flotte billeder til deres sociale Medier, og det bliver ganske klart meget flottere billeder, hvis man har pæne glas.

 

Lav lækre drinks til dine veninder i krystalglas

Lad os være ærlige: det er nok typisk kvinder, der går op i at have pæne glas i hjemmet. Men hvis du selv er kvinde, så ved du nok også, at du har veninder, der vil sætte pris på, at du har tænkt på pæne glas, når du laver drinks til dem.

 

Stil dine krystalglas til pynt i vitrineskab

Men krystalglas, som f.eks. et Melodia glas, er også noget, der kan pynte, mens de ikke er i brug. Der er f.eks. mange, der vælger at have et vitrineskab i spisestuen, hvor man kan ”udstille” det smukke service, man har. Her kan du med fordel pryde din spisestue ved at placere smukke krystalglas i skabet. Det er faktisk næsten som om, at man får to produkter, når man køber krystalglas. Du får nemlig både noget, du kan drikke af, men du får også noget, som du har mulighed for at bruge som pynt i f.eks. spisestuen.