Har du skægkræ?

 

Hvordan ser skægkræ ud?

Skægkræ minder meget om sølvfisken, som man også ser ofte i danske hjem. Den eneste mærkbare forskel mellem de to er skægget og den hale. Sølvfiskens hage er glat og blank, mens skægkræ har ”skæg” samt den karakteristiske hale, som deler sig i tre.

 

Hvorfor bør skægkræ bekæmpes?

Skægkræ er nogle sultne ubudne gæster, og kan godt lide at mæske sig i papirlignende genstande. Har du derfor mange vigtige dokumenter liggende i hjemmet, vil vi anbefale, at du får bugt med skægkræene, inden de formerer sig og er overalt i dit hjem.

Skægkræ kan også give de mindste et chok, da de oftest gemmer sig om dagen og kommer ud om natten. Dine børn kan derfor få et chok, når de pludselig pibler frem, hvis de er oppe på toilet om natten.

 

Sådan bekæmpes skægkræ

Du kan altid selv gøre noget aktivt ved at bekæmpe skægkræ. De kan dog være svære at fange, og så kan du være sikker på, at der altid gemmer sig flere lodne venner et andet sted. Derfor vil vi altid anbefale, at du får professionel hjælp til bekæmpelse af skægkræ. Der er mange dygtige skadedyrsbekæmpere landet over, der kan hjælpe dig med dette. Det vigtigste er, at du hurtigt kommer skadedyrsproblemet til livs, så dine personlige genstande er sikret, og din familie slipper for uventede kryb i jeres hjem.