En professionel maler gør ofte tilstandsrapporten bedre

Går du med nybyggertanker? Det første skridt på vejen til nybyg er, at man får solgt sit gamle hus, og jo højere en pris, som man kan få for sit nuværende hus, des flere penge har man, når der skal bygges fundament til det nye. En af de ting, der har stor betydning for prisen, er tilstandsrapporten. En tilstandsrapport med mange K2ere og K3ere kan hurtigt skræmme køberne væk. Heldigvis kan du hjælpe til med at sikre en god tilstandsrapport.

Øg prisen på dit hus ved at sikre en god tilstandsrapport

Inden tilstandsrapporten bliver lavet, er det en god ide, hvis du selv lige løber huset igennem. Du kan for eksempel kigge på, om der er skader på vinduerne, hvordan fugerne ser ud, og om tagrenderne er renset. Derudover handler det om at give et godt indtryk af huset, og her kan en omgang maling virkelig gøre fremskridt. Det kan godt betale sig at hyre en professionel maler ind, da uddannede malere har det værktøj og de teknikker, som det kræver for at opnå de bedste resultater. Det kan lyde dyrt at skulle hyre en maler, men det kan i sidste ende vise sig at være billigere end hvis du kaster dig over malerkunsten selv. Der findes malere over hele landet og på find-maler.dk kan du finde en maler nær dig.

Brug de tjente penge på et nyt fundament

En god tilstandsrapport kan være med til at øge husets værdi. Når du skal flytte, er det bedst at have så mange penge med videre som muligt, da du dermed kan sikre dig de bedste og mest holdbare løsninger til dit nye hus. Det første skridt i nybyg er husets fundament. I dag er stribefundamentet den mest anvendte type fundament. Stribefundamentet er blevet populært, da det sikrer den stærkeste bæreevne. Til gengæld er det også en smule dyrere end andre typer af fundament, men eftersom fundamentet er den bærende grundpille i et solidt hus, er det vigtigt ikke at gå på kompromis. Du kan jo passende bruge pengene, som du indtjente ved at øge husets værdi gennem en god tilstandsrapport, på at skabe et solidt stribefundament til dit nye hjem.