Moderne hjem? Plankebordet er et must

Plankebordet kommer nemlig i dag i mange nuancer i mange forskellige typer træ med forskellige ben til og med forskellige typer overfladebehandling. Det gør at det flotte og eftertragtede plankebord i dag kan findes i en stilart som passer ind i langt de flest hjem og indretninger.

Hvis du leder efter et plankebord til dit hjem, så kan du med fordel kigge på Rivertable plankeborde, da du her får smukke plankeborde i høj kvalitet, som med garanti vil passe ind i hjemmet.

Hvilket plankebord skal jeg vælge til spisestuen?

Som før nævnt, så finder der i dag plankeborde i alverdens nuancer, og det kan være svært at vurdere hvilket bord der passer i ens hjem. Hvis du overvejer at anskaffe dig et plankebord kan du her få et par overvejelser du kan gøre dig så det bliver nemmere at træffe et valg.

Du skal først og fremmest overveje hvor bordet skal stå og hvilke materialer det er lavet af. Det er især vigtigt at du overvejer hvordan overfladen af bordet er behandlet, eftersom et ubehandlet plankebord egner sig meget ringe til spisebord. Det gør det fordi at ubehandlet træ nemt bliver plettet og når først der er spildt på det er der ingen vej tilbage. Pletterne kan altså ikke bare tørres af når først de er kommet.

Det kan derfor være en god idé at vælge et bord som er lakeret eller på anden måde overflade behandlet. Så behøver du ikke have dårlige nerver når dine venner er på besøg til frokost og en kommer til at spilde noget på bordet.

Hvilket plankebord skal jeg vælge til kontoret?

I modsætning til spisebordet kan det være faktisk være en gode ide at vælge et ulakeret bord som skrivebord. Det er ofte mere behageligt at sidde ved, da ens arme godt kan komme til at klistre hvis man sidder længe ved et lakeret bord.

Man skal dog stadig være opmærksom når man sidder med sin kaffe, da bordet som tidligere nævnt bliver nemt plettet og der kan komme ringe på bordet. Dette problem kan dog nemt løses ved hjælp af en bordskåner, så dit plankebord kan holde sig pænt i mange år endnu.

Det kræver nemlig ikke ret meget, hvis man gerne vil have at sit plankebord skal holde sig pænt i mange år. Faktisk skal man bare give det olie en gang i mellem og dit plankebord vil have den samme charme i mange år.