J.O. Flagstænger er den lette vej til at få flagstang i haven

Det bliver ikke nemmere

Det er helt forståeligt, hvis du gerne vil have en flagstang i haven, og det er også helt forståeligt, hvis du ikke selv kan sætte den op. Uanset hvor meget en gør-det-selv-mand i sin bolig, man er, så er det ikke sikkert, at man lige har noget erfaring med at montere en flagstang. Det er nemlig ikke en opgave, der er helt så let. Tænk bare over, hvor høj en flagstang faktisk er. Det tænker man ikke altid over, når den står oprejst, men når den ligger på jorden, så er det nemt at se. Du kan få hjælp fra joflagstang.dk, hvis du ønsker en flagstang i haven. Så bliver det altså ikke meget nemmere, og det hele kan klares på den samme dag, så du snart kan nyde at have en flagstang i haven.

 

Når der skal fejres fødselsdag

Der er flere situationer, hvor det kunne være fedt at have en flagstang i haven. Der er noget meget højtideligt over stemningen, når man står samlet omkring flagstangen, mens man ser, hvordan dannebrog bliver hejst op. Hvis der f.eks. er en i familien, der har fødselsdag, så er det da fedt, at man har mulighed for at fejre det ved at hejse et flag.

 

Når nogen er gået bort

Men man bruger også flagstænger under andre, mere triste omstændigheder. Hvis man mister en, så er der f.eks. tradition for, at man markerer dette med at sætte flaget på halvt ved sin bolig. Det symboliserer, at det er en sørgelig begivenhed, fordi man har mistet en, man holder af. Det viser også, at man hylder dette liv, fordi man alligevel sørger for at flage. Det er en rigtig fin gestus, og det kan du også bruge din flagstang til, hvis du får en. Selvom man naturligvis håber, at du ikke kommer til at bruge det.