Indret et bryggeri I hjemmet

Hvis du brygger øl hjemme, så er en af dine største ønsker sandsynligvis at få indrettet et sted i hjemme, hvor du kan få lov til at lege med din hobby, uden alt skal pakkes væk hver gang, og hvor resten af familie ikke bliver generet af duften når man brygger. Der er ikke noget mere træls, man skal pakke alting væk hver gang med at brygge, og det er noget som det der gør, at man måske aldrig helt får brygget det man har lyst til. Jeg kan derfor varmt anbefale dig at få indrettet dit eget lille hjørne fx i en garage eller bare i en carport. Der er nemlig ikke nogen der siger det nødvendigvis skal være inde for. Et halvtag er langt nok og det har faktisk en lang række fordele at stå udenfor med ens brygning.

Brygning i et skur

Der er mange der vælger at brygge i et skur, for på den måde behøver man ikke tænke så meget over hvis man lige spilder lidt eller hvad man gør ved dampen. Hvis du står i en kælder, så kan det være svært at slippe af med dampen når man brygger, men det slipper du for at tænke over hvis du står ude i et skur. Det udstyr du køber til ølbrygning hos https://box2brew.dk/ kan for det mestes vedkommen også uden problemer stå ude og det er kun selv bryganlægget der måske ikke tåler så meget fuldt som der i perioder kan være udenfor. Lav derfor plads til selv bryganlægget inde et sted. Gæring af øl kan også uden problemer være udenfor det foregår. Sørg dog for at der er skygge hele dagen, for øl kan ikke tåle til at stå i solen særlig længe. Så lav det fx på nordsiden af dit hus, så kan du uden problemer stå med de der.

Kom godt i gang

Jeg husker stadigvæk da jeg selv fik tanken om at skulle brygge øl. Det er mange år siden og den gang var det rigtig svært at finde ud af hvordan man lige skulle gribe det an med brygning. Der var ikke særlig meget litteratur omkring emnet så det var noget med at prøve sig frem. Det gik ikke godt de første gange. Med tiden fandt man dog ud af hvordan man skulle gøre det. I dag har den store fordel at man blot kan hente denne bog på dansk omkring ølbrygning https://bryggerbog.dk/ – Den er superlet at gå til og du slipper for at lave de samme fejl som jeg gjorde dengang jeg skulle brygge første gang. I dag kan man brygger godt øl allerede første gang man brygger, hvilket er en stor fordel for nye bryggere.