Få den perfekte garderobe

Har du sikret dig den perfekte garderobe? De perfekte basic items der passer til lidt af hvert? På denne måde sikre du den perfekte garderobe.

I en aktiv hverdag handler det om at have tilpasset sin garderobe til alle slags aktiviteter. Og her menes der ikke kun sportsaktiviteter. Nej, det handler nemlig også om, at have tilpasset sin garderobe til ens sociale aktiviteter. Dette kan gøres ved at have det perfekte go to-outfit til en god sommeraften med vennerne, hyggelig dag med familien eller det perfekte arbejdssæt til hverdagen.

For i en travl hverdag tyr men tit til det vante, men hvorfor egentlig det? Hvis man sørger for at skabe vante rammer i det uvante. Dette kan gøres ved at have sammensat sit tøj på forhånd. På denne måde står man ikke hver morgen og skal beslutte sig for det bedste outfit til lige nøjagtig denne dag.

Når tøj ikke bare er tøj – og basic ikke bare er basic

For at sikre at man altid er tilpas i sit valgte outfit, kan man shoppe efter mærker. Mærker som man kender og derfor ved hvor god kvaliteten er og at str. Passer. Men også nye mærker. Mærker der vækker ens interesse og giver dig lyst til at se mere.

Er du også en af dem, der kigger efter et lille grønt mærke i tagget på tøjet, når du shopper? For med dette mærker ved man, at man ikke kun selv har det godt over ens køb, men at ens omgivelser også har det godt efter ens køb. Det er nemlig det økologiske mærke. På denne måde sikre du at dit nye stykke tøj er produceret af økologiske materialer.

Ved Basic apparel sikre du dette mærke. Her bliver der nemlig tænkt ind i bevægelsen “Low impact”. Dette fortæller os forbruger at der bliver tænkt ind i hvilke ressourcer og processer det kræver at fremstille produkterne. Her får man tøj der ikke kun være i en sæson.

I kollektionerne kan man tydeligt se hvor inspirationen kommer fra – nemlig naturen. De smukke naturlige farve som hvid, beige eller støvet lyserød. Og klassiske modeller. Alt dette er med til at give stylesne et tvist til det bedre.

Opbyg den perfekte garderobe

Er du en af dem der flere gange om ugen har de kendte tøj kriser? For at kunne nedbryde disse, handler det om at skabe en helhed i garderoben. Sørg derfor for at shoppe i samme farver. Hvilket du sikre ved at shoppe Basic apparel. På denne måde sikre du at alt dit tøj passer sammen, og derfor kan du skabe unikke udtryk alt efter dit humør.