Få dine proteser special designet

Det er klart, at man gerne vil have et flot tandsæt at gå rundt med, så man har lyst til at smile til verdenen. Du ved, hvad man siger: smil til verdenen, og verdenen vil smile til dig. Der kan være noget om det. Men måske du undgår at blotte dine tænder, fordi du har proteser som du ikke er tilfreds med? Så kan det da være, at du skal overveje at få den specialdesignet fra ny. Så er det bare med at finde en tandlæge, der kan gøre dette. Dette kan du læse mere om i denne artikel.

 

Gode tandproteser kan ikke ses

Hvis man har fået lavet sine tandproteser flot, så bør det faktisk være sådan, at man ikke kan se dem. Det kan være, at du synes, dine er tydelige, og hvis der er andre, der lægger mærke til dem, så ved man, at der virkelig er noget om det. Andre lægger nemlig langt mindre mærke til os, end vi selv gør. Men det er klart, at man skal få specialdesignet tandproteser for sin egen skyld.

 

Find en god tandlæge, når du skal have lavet tandproteser

Det er ikke en lille ting at skulle have lavet tandproteser, så det er vigtigt, at du finder en god tandlæge, der kan hjælpe dig med at skabe et flot resultat. Det kan f.eks. være en god idé at kigge efter en tandlæge, der har det nyeste udstyr i klinikken. Det er klart, at det er vigtigt, at man har professionelle tandlæger, men de er også betinget af de redskaber, de bruger.

 

Specialdesignede tandproteser: hvordan foregår det

Man kan tage aftryk af tænderne, og her bruger man ofte en 3D scanner, da det jo netop også er noget i 3D, man skal fremstille. Her får man noget, der ligner en pistol ført ind i munden, der rykkes rundt, indtil hele munden er scannet. Derefter bliver dine tandproteser fremstillet, mens du venter. Der er mange, der får nogle midlertidige tænder, hvis det er nogle af de forreste, der skal laves proteser til. Derefter skal dine tænder fremstilles, og så kan du komme til tandlægen derefter, hvor de nye tænder limes på. Når de er lavet, og hvis de er lavet kommet, kommer du ikke til at kunne mærke, at du har proteser i munden. Det er fantastisk, hvad man kan med teknologi i dag, og derfor skal du vælge en tandlæge med godt udstyr.