Rød, Rosa & Lyserød Kalkmaling

Kalkmaling i røde og rosa nuancer skaber en helt særlig fin og feminin stemning i dit hjem. Den fløjlsbløde finish kombineret med de sarte og bløde rosa toner er det perfekte match! Rød og rosa kalkmaling kommer i mange forskellige nuancer. Fra de kolde lyse rosa og lyserøde farver, med fine blå undertoner, til de varme og omsluttende brændte og rød-brune farver kalkmaling. Røde farver er mere end bare en klassisk postkasserød farve, den spænder vidt fra en dyb terrakotta rødbrun og over i de lysere røde farver. Rød kalkmaling kan skabe en lækker og varm stemning i det rum du vælger at male. De klare røde farver kan opfattes meget kraftfulde og intense, men som en kontrastfarve kan det skabe noget helt særlig i din indretning. Rød kalkmaling fås også i en masse bløde røde toner.

Så se dig omkring her på siden hvor vi har samlet alle vores røde og lyserøde farver kalkmaling!

Rød Kalkmaling

Rød kalkmaling er den perfekte løsning til dig som elsker dramatik, men som alligevel ønsker et blødt look i dit hjem. Forestil dig at male din stue med en smuk, underspillet rødlig farve som bringer varme ind i dit hjem. Kalkmaling i rød kan skabe en varm og dramatisk stemning, men dens bløde og støvede finish giver looket et lækkert og jordnært touch. Har du et rum hvor der primært kommer lys fra nord, er rød maling en god måde at få rummet til at fremstå varmere på.

Lyserød Kalkmaling

Kalkmaling i lyserød kan noget helt særligt. De sarte lyserøde farver skaber et let og feminint interiør, og med det smukke spil fra kalkmalingen passer den perfekt ind i den nordiske indretningsstil, uden at blive hverken for prinsesse- eller barbie-agtigt. Rosa er en mange facetteret farve, og med en støvet rosa maling, kan du skabe den smukkeste feminine og ungdommelige stemning. I gamle dage forbandt vi lyserøde og rosa vægge med børneværelser, men så snart du blander en smule grå eller brun i farven, får den et smukt og stilsikkert udtryk. De lyserøde og rosa nuancer er nogle af tidens mest populære farver, da de findes i et utal af forskellige nuancer, så du kan skabe vidt forskellige stemninger i din boligindretning, alt efter hvilken farve lyserød eller rosa kalkmaling du vælger.

Sart Rosa-beige Kalkmaling

Rosa Kalkmaling er uhyre populært, og vi kan da også sagtens forstå hvorfor. Den sarte rosa farve kalkmaling skaber en underspillet og feminin atmosfære. Med en smuk og dyb farve skaber du et hjem som emmer af harmoni og ro. Se eksempelvis Blushing peach er en smuk og underspillet sart rosa farve kalkmaling, som understreger de naturlige elementer som du i forvejen har i din indretning. En mat og blød lyserød, med varme brune undertoner vil skabe et let og feminint men jordnært udtryk, hvor en mere klar lyserød farve vil skabe et lyst og elegant rum. Med lyserød eller rosa vægmaling kan du nemt skrue op og ned for farveintensiteten, så det passer til din indretningsstil.

Drømmer du om lidt farve på væggene, uden at ødelægge den smukke og naturlige æstetik, er dette farven for dig!