Moderne og råt look i boligen

Du har indrettet din bolig kedeligt. Og det frustrerer dig. Hvide vægge, IKEA-møbler, TV og hvide reoler på væggen. Standardplakater.

Der er ingen, der slår sig på din boligindretning. Men den stikker ikke ud – det er ikke noget, som nogen lægger mærke til. Man siger, at lige så mange, der elsker dine designvalg – lige så mange, skal føle sig frastødt. Så virker din indretning – den skaber følelser og reaktion.

Du er på jagt efter kant i din indretning – noget, der viser hvad du står for, og hvem du er. Men hvor skal kanten komme fra? Hvor skal du søge ny inspiration?

Brug microcement til at skabe et råt look

Hvis du søger et moderne og råt look i boligen, så har du flere muligheder. En løsning, der skaber den kant, du er på jagt efter, er microcement Brøndby. Med flader i din bolig, der ser ud som om at de er støbt i cement, får du et råt look med kant. Samtidig skaber microcement en flade, som er let at vedligeholde. Og du kan skabe looket både i dine opholdsrum eller i dine badeværelser.

En rå cementflade giver din indretning et internationalt look – hvem sagde loft i New York? Og du får designet en bolig, som vil glæde dig hver gang, du ser på den – og som dine gæster vil lægge mærke til.

Få et råt look på flere måder

Microcement er ikke den eneste vej til en moderne og smart indretning. Du kan gøre flere andre ting.

  • Vælg monokrome farver, der hænger sammen på tværs af rummene i din bolig. Det kunne være i sorte, grå eller hvide toner, der passer til dit nye, rå cementgulv.
  • Skab en murstensvæg. En rå murstensvæg har også noget kant, og den stikker ud i forhold til de hvide vægge, som vi ser som standard.
  • Vælg grønne planter – det gør rummet mere levende, og vil spille godt sammen med de mere rå elementer.
  • Opret en gallerivæg med dine yndlingskunstværker. Billeder på dine vægge bryder overfladerne, og viser samtidig hvem du er, og hvad du godt kan lide.
  • Brug fleksibel belysning i din lejlighed til at skabe den stemning, som du har brug for. Hvis du vælger de rigtige lamper og andre lyskilder, kan du både lave en intim belysning til en hyggelig hjemmeaften, eller bade hele din bolig i lys, når du vil holde fest for dine venner.

God fornøjelse med at finde frem til din personlige, rå stil!