Indret dit hjem med de fineste designer lamper

Mangler du belysning derhjemme i stue, køkken, på børneværelset eller et helt andet sted, og er du vild med lækkert design? Så findes der heldigvis masser af gode bud på smukke og moderne lamper, der kan få dit hjem til at se ekstra flot og moderne ud samtidig med, at de skaber en hyggelig stemning i hjemmet Vi har udvalgt et par forskellige designer lamper, som du kan læse meget mere om her.

Moderne designer lamper fra Akari

Er du vild med de klassiske lamper i rispapr, så vil du med garanti også være helt vild med de flotte designer lamper fra Akari. Med en Akari lampe får du en enkel lampe designet af den Japansk-Amerikansk Isamu Noguchi. Designer lamperne er laver af japansk shojo-papir (rispapir), og så kan de fås i et hav af forskellige størrelser og farver. Blandt Akari kollektionen finder du både standerlamper, bordlamper og loftlamper, og kan du få de fine designer lamper i et stort udvalg af forskellige former og udtryk.

 

De smukke Akari rispapir lamper giver et utroligt fint, varmt og blødt lys, der fungerer super godt i stuen, når man hygger om aftenen eller inden sengetid i soveværelset. Lamperne egner sig ligeledes godt til kontoret eller lige der, hvor du ønsker dem.

Kvalitetsrige designer lamper fra Anour

Et andet godt bud er designer lamperne fra Anour. Med en Anour lampe får du et stilrent og lækkert design, der passer ind i de fleste hjem og rum i boligen. Blandt kollektionen finder du både flotte, hængende loftlamper, enkle bordlamper, smukke pendel lamper og meget mere. Designer lamperne fra Anour er lavet af materialer af den bedste kvalitet, og du vil dermed være sikret flotte og moderne lamper i mange år, når du vælger Anour. Lamperne sikrer ligeledes godt lys, lang levetid og ikke mindst et lavt strømforbrug.