De moderne stikkontakter

Vi lever i en verden der bliver mere og mere el-baseret, hvilket betyder at det ikke længere blot er lamper og køkkenaggregater der kører på el, det gør alt muligt andet også, og hvad betyder det så for dig, jamen til at starte med, så vil du have brug for en del flere stikkontakter i hjemmet.

Det vil vise sig mest tydeligt hvis du aldrig har skiftet en stikkontakt i hjemmet, så kan det nemlig være sådan, at dine eksisterende er af et gammelt design der ikke holder i dag, og det vil sige at de med al sandsynlighed ikke overholder gældende forskrifter med hensyn til sikkerheden, men også bare rent æstetisk ikke er med på moden.

Heldigvis for dig bliver der hele tiden udviklet nye modeller og mere sikkert materiel, hvilket betyder at hvis det er på høje tid for dig at få et el-tjek, så hellere nu end senere med at få det gjort og få opdateret hjemmet rent energimæssigt.

Opus-serien er frembragt af LK, som dækker over navnet Lauritz Knudsen, som laver det der kan kaldes for el-materiel for fremtiden, til glæde for dig og din bolig.

Historien om Lauritz Knudsens vej til de moderne stikkontakter

Lauritz Knudsen var en mand med idéer og virkelyst, der oprindeligt startede på Fyn, og dernæst rykkede til København, hvor han med sig i rygsækken havde nogle visioner for hvad elektriciteten ville komme til at betyde i fremtiden.

Desværre er det ikke et navn alle kender, for det har haft en større betydning for de fleste danskere end vi skulle tro, hvem skulle ellers være kommet på ting som lysdæmpere og sensorer? Selv om vi tager det for givet i dag, så var der engang hvor det ikke eksisterede, og vi måbede første gang vi så det og fik det præsenteret.

Fordelen for dig i dag er at du for det første har meget at vælge mellem, dernæst at det du vælger som regel kan kombineres på kryds og tværs, og slutteligt, at det hele holder en høj kvalitet og at  sikkerheden er i orden.

Det velkendte logo der dækker over navnet Lauritz Knudsen, det der med L og K blandet sammen i en figur, det kender vi alle sammen i virkeligheden godt, og det lever og har stadig en fantastisk fremtid for sig, fordi verden ikke bliver mindre elektrisk, og det stadig har meget at byde på, så få endelig skiftet dine gamle stikkontakter.