Flot indretning = god personlig stil?

Men er en flot indretning ensbetydende med at en person har god stil, eller er flot indretning faktisk bare et tegn på en poleret overflade og sans for at følge tidens trends. Svaret er ikke så ligetil, for hvor der er regler er der også altid undtagelser

Det handler om at være dig selv

At indrette med god stil handler måske ikke så meget om hvad der trender mest lige nu, men mere om hvad der er dig, og hvad du har lyst til at omgive dig med. Vasen fra boligbutikken kommer alligevel aldrig til at se sådan ud i på din Ikea reol, som den gjorde på den vægophængte designerhylde til 15.000 kr. Så i stedet for spontant at vælge smart brugskunst og nydesignede møbler, så vælg efter din personlighed. Vis hvem du er, og lad dit hjem afspejle det billede.

Er du i tvivl om hvordan

Har du nogensinde tænkt, “Jamen jeg har jo ikke nogen personlig stil når det kommer til boligindretning.” Så er du bestemt heller ikke alene, men det er ikke sandt, for alle har nemlig en personlig stil, spørgsmålet er bare hvordan vi viser den frem. Hvis du blev bedt om at gå ind på https://panzerscreen.dk/produkt-kategori/mobilcovers/ og vælge blandt de mange forskellige covers til mobiltelefoner, hvor svært ville det så være?

Sandsynligvis ville det ikke tage dig ret mange minutter at vælge noget du kunne lide, enten pga. mønsteret, farven eller designet. Hold fast i den tanke, du kan nemlig bruge samme metode til at indrette efter din personlige stil.

Kunne du ikke finde et mobilcover du kunne lide så kan du også designe dit eget ved at følge linket Sådan designer du dit mobil cover.

Lav en brainstorm

Når du skal udvikle noget nyt har du sikkert prøvet at brainstorme. Du skal gøre det samme med din bolig. Lav en planche på en væg med alt det du godt kan lide når det kommer til boligindretning. Find billeder på SOME, fra avisens boligsider, fra boligmagasineren osv, og hæng dem op. Hæng små stykker stof op i farver eller mønstre du godt kan lide. Brug håndgribelige objekter, ting fra naturen, perler, sten osv. Kig på dit moodboard. Er der en fællesnævner? Hvad er det du så godt kan lide ved de ting du har valgt? Hvordan overfører du det til din indretning?

Din bolig er et blankt lærred

Husk at din bolig ikke er mere end et blankt lærred, en legeplads hvor dine ideer nu kan blive til virkelighed. Vælg en rolig base, reoler, vægge, de vigtigste møbler osv i neutrale toner, og tilføj så nogle af de ting fra dit moodboard som netop er dig, og som viser din personlige stil frem, på den måde får du en flot indretning der er i god og personlig stil.